Alhamdulillah..Charms telah bersedia utk diasah ke arah mendapatkan SIJIL PEMATUHAN EKSPORT MATRADE & MIDA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Syukur Ya Allah
.
Tahniah team Charms! Mommy sgt teruja dgn Penilaian Dari SME CORPORATION terhadap KEUPAYAAN & PRESTASI syarikat. Bkn mudah utk mensistemkan dan mendokumenkan byk perkara..Tapi mommy takkan pernah putus asa utk terus memberikan manfaat pd semua..
.
Charms diiktiraf sebagai sebuah Brand yg companynya sedang bergerak ke arah
1) SISTEM AUTOMATIK dr sistem manual
2) MAMPU MENGAMAL SISTEM KUALITI
3) Telah mendaftarkan hak intelektual
4) memantau PENAMBAHBAIKAN SISTEM & PRODUK
5) Bersedia utk diasah mendapat SIJIL EKSPORT
.
Alhamdulillah mommy sujud syukur.. Kekuatan Charms sprt yg dilihat di dalam sijil adalah KEMAMPUAN PENGURUSAN..
.
Charms sgt serius utk memperkasakan ekonomi RUMAH TANGGA semua..Charms nak bawa team pergi jauh..dan mommy tak main2 dgn semua ni..
.
Doakan Charms melangkah dgn lbh jauh..dan mommy juga mendoakan anda semua kaya dan berjaya dunia akhirat..
.
Amin..terima kasih yg selalu memberikan dorongan dan sokongan..๐Ÿ˜

Website : www.charms.my
Youtube : Charms & Starglow Malaysia
Instagram : charms.malaysia_hq
Hotline : 013-3135096

#SolekDanRawat
#RaiseYourLife

TESTIMONI FIG BABY SOAP!

SABUN KHAS BABY TANPA SEDIKIT PUN BHN KIMIA๐Ÿ˜ฑ
.
Organic & Natural khas utk kulit bayi, kanak2 dan dewasa yg super duper sensitive..
.
Siapa tak risau kan baby asyik menangis pedih..kt tambah plk ubat pedih, lg dia meraung..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘ถ
.
Mommy daddy jgn risau..Charms siapkan penjagaan kulit bayi ๐Ÿ‘ถ anda tanpa bhn pengawet dgn khasiat Buah Dr Syurga BUAH TIN & DAUN GELENGGANG sbg antiseptik semulajadi mommies..
.
Jom tgk lagi testimoni2 lain kot tersama dgn kulit baby mommies semua..
.
Whatsapp mommy ye kt cter pjg utk family tercinta kt..
Clicks sini je๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ˜Žwww.wasap.my/60123407882
โ˜Žwww.wasap.my/60123407882
โ˜Žwww.wasap.my/60123407882

Pinkish-Pinkish kegilaan ramai makin menjadi jadi!! Digabungkan Foundation Sebagai Bedak Asas Solek & Rawat bersama Lip Matte Liquid Charms Kod Sakura .. Solek & Rawat Simple 3 in 1 Mudah Siap 1.2.3 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
WOW HEBAT !!! & TERHAD !!!
Eh apa tu Solek & Rawat 3 in 1 ??? Haaaa mai sini mas nak cerita … dalam (Combo Set Pinkish) ๐ŸŒธ ini cuma ade Foundation Pinkish dan Lip Matte Sakura jee ๐Ÿค” mcm mana boleh jadi Solek & Rawat 3 in 1 ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
Okay .. Foundation Kod Pinkish yg sekarang nie memg menjadi kegilaan ramai sebb nya adalah 100% cover segala mcm mak nenek cela dan parut di muka โœ… mudah diratakan . gebu pinkish semula jadi dgn nya .. ketara kelihatan pinkish selepas selesai sapuan di wajah โœ… merawat masalah jerawat , memudarkan masalah parut jerawat dan memudarkan jeragat dan cela2 hitam di wajah โœ…
Bila dah kelihatan pinkish2 dgn Foundation!! uolss tanak kelihatan bibir anjal gebu pink2 pula ke dgn menggunakan Lip Charms Kod Sakura …. ๐Ÿ˜œ
Sangat lah selesa dgn Lip Charms dgn ada nya ekstrak Buah Tin yg segar … Serta Habbatussauda dan Juga Minyak Argan & Shea Butter yg membuat kan bibir lagi tampak lembab segar dan bermaya .. Merawat masalah bibir kering kusam yg merekah .. Insya Allah .. Walaupon ianya berasaskan Lip Matte Liquid ianya mampu merawat secara semula jadi dgn ada nya bahan2 natural seperti diberi tahu dkt ats ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜ฌ
Lip Charms juga mampu menjadi (Blusher) sebagai pemerah pipi โ˜บ๏ธ woww .. sgt lah Hebat !! di mana menyelamat kan kita semua drpd memakai sebarang pemereh pipi yg akan menyebabkan kan jerawat naik di bahagian pipi anda ๐Ÿ˜ฑ dan selamat kan pipi anda dari bahan2 terlarang ..
Lip Charms Kod Sakura di jadikan sebagai pemerah pipi akan membuat pipi anda tampak lebih putih anjal dan gebu pinkish2 .. Kelihatan sapuan Foundation Pinkish+Lip Charms Sakura yg begitu gebu , lembut , menarik dan halusss …
Jadi lah Makeup Solek & Rawat 3 in 1 dgn 2 item sahaja tauu …
Airr liurrrr abg boleh meleleh bila usha lama2 aduhhhmakkk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Jadi dapatkan (Combo Set Pinkish2) ๐ŸŒธ untuk kelihatan Look Pinkish selama sebulan raya ini dgn Harga promosi yg akan tamat hujung minggu ini .
Jgn lepas kan peluang keemasan anda untuk memiliki set ni dgn harga promosi ๐Ÿ˜œ
Miliki nya sekarang !! Taip (Combo Pinkish) Ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Mas ๐Ÿ“ฒ+60123407882
Mas ๐Ÿ“ฒ+60123407882
Mas ๐Ÿ“ฒ+60123407882
atau boleh terus inbox mas letakkan No Telefon uolss dan mas akan terus whatsapp!! senang kan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ jangan tunggu lama2 tau …
Ingat Charms Solek & Rawat !
SIMPLE & NATURAL
#charmsglow
#raiseyourlife

JOM JANA PENDAPATAN TANPA SEMPADAN DGN CHARMS!

Ramai yg tanya mommy mcm mana nak jd stokis..Dah setahun Charms bekukan pencarian..Fokus kami terhdp SISTEM, EDUCATION BEAUTY CONSULTANT, dan macam2 lagi..selama 1 tahun ni..

In shaa Allah after raya mommy buka..Dgrnya INSENTIF SEBUAH RUMAH TERES๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Uish betul ke mommy? Hbs tu nak tipu buat apa? Selagi anda mengikuti terma & syarat HQ, HQ berbesar hati nak bg. Sbb Charms nak bg manfaat pada semua..Tanyala pada yg dah dpt tu..Berbaloi ke tak apa yg mereka buat..Untung Runcit dah le besar..Hq bg motivasi lg atas budi bicara HQ..๐Ÿ˜ฑ

Skrg ni 40 hari Tanpa gaji utk survive..Ni mommy buka PELUANG TERBESAR utk kt buat secara part time dulu..Buat dulu..Then xpaham tanya mommy k..


KULIT BAYI ANDA SENSITIF? SENANG NAIK RUAM2 ATAU ECZEMA? TAKUT BAHAN CHEMICAL MENYIRAMI TUBUH BAYI ANDA?
.
“Alhamdulillah..sblm ni anak kt sampai warded sbb Eczema..hari2 pakai Sabun Charms Buah Tin ni..nampak kurang dah merah2 kat blkg badan dia..kalau x, kesian tgk dia..kt yg rasa pedih..”
-Fiza, 26, Selayang-

“Tgn sy mmg senang bengkak lagi2 bile siang udang..hbs menggelupas kulit2 kat jari..gatal ya amat..Alhamdulillah lps cuci dgn sabun Buah tin Charms ni, makin kurang dah menggelupas kat jari ni..Alhamdulillah..”
-Alin, 28, Shah Alam-
.
Khas utk ibu2 prihatin yg syg bayi anda..FIG BABY SOAP CHARMS diformulasikan secara ORGANIK & NATURAL khas utk bayi seawal 1 hari sehingga DEWASA yg mempunyai kulit SUPER DUPER SENSITIF!
.
Siapa yg patut pakai FIG BABY SOAP ni?
โœ”Bayi (Mandian HEAD TO TOE)
โœ”Bayi & kanak2 yg ada eczema
โœ”Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang
โœ”Dewasa yg mempunyai kulit muka yg super sensitif
โœ”Sesiapa shj yg mempunyai mslh kulit
.
Daripada baja, sampailah ke pokok menggunakan bahan2 ORGANIK & NATURAL menjadikan FIG BABY SOAP ni sabun khas LUAR BIASA..
Diformulasikan dari bahan2 utamanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸˆBUAH TIN buah Syurga
-Yg mempunyai khasiat VIT A, VIT B1 & VIT B2
-Kandungan VIT C yg sgt tinggi menggebukan kulit bayi anda & kulit anda sendiri.
-Khasiat pelembab semulajadi dr buah syurga ini
-Mengawal SEBUM/MINYAK LEBIHAN punca jerawat.

๐Ÿ’BUAH KURMA
-Melembutkan kulit
-Menganjalkan kulit serta mengurangkan stretch mark
-Memudarkan parut & luka2

๐ŸŒผDAUN GELENGGANG
-Anti Microbial khas utk membantu masalah kulit panau dan kurap.
-Membantu mengatasi mslh eczema dan mslh kulit yg terkena infeksi

๐Ÿฅ›SUSU KAMBING
-Anti oksidan yg kuat mengandungi VIT A, C & E
-Mencerahkan wajah dan badan
-Melembabkan kulit wajah
-Mengatasi mslh kulit kering dan sensitif
.

Kakgina nak pesan pada mommies di luar sana supaya sentiasa berikan yg terbaik utk anak2 tak lupa diri kt..
.
Dari pembuatan dan hygiene terbaik, tak perlu lagi ke overseas nak beli Sabun High Class super Natural n organik..Di Malaysia sendiri dah ada ladang dr tanah kt yg masih terpelihara..
โœ”BUATAN MUSLIM
โœ”BAHAN NATURAL
โœ”BAHAN ORGANIK
โœ”MUDAH DIPEROLEHI
.
SAYA NAK SIS๐Ÿ™‹๐Ÿผ BABY SY MMG SENSITIF SUKE NAIK RUAM2.. HUBBYBSY PUN SENANG GATAL2 KULIT..
.
Senang je nak dptkannya..๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Mommy semua whatsapp sini ye๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk pembelianโ˜Ž
.
โ˜Žwww.wasap.my/60102842992
โ˜Žwww.wasap.my/60102842992
โ˜Žwww.wasap.my/60102842992
.

CHARMS
Raise your life

RAYA2 NI SEMUA XNAK KALAH..SEMUA NAK JADI YG PLG CANTIK!
.
Cik Abg pun xsempat nak toleh sana sini..Gebu sgt cik oiii!
.
Mana tak gebu..Dah namanya Solek & Rawat..Sambil solek, sambil rawat kuliy kite..Takle membazir beli mcm2 krim..Charms kan ade..
.
Mcm mana boleh rawat tu? Tu Minyak Kelapa Dara adalah minyak plg MENAKJUBKAN utk kulit tau..lagi2 kulit muke..VIT E dia perghh..sampai ke lapisan plg bwh dok cuci bwhn kulit kt..
.
Pjg pulak cter kat sini..moh bersembang tgk ape lg yg Charms blh bantu kt..
.
Click sini je kt cter pjg๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60102842992

PROMO RAYA SAKAN SAH SEHINGGA 7 JULAI 2017!! GRAB YOURS NOW…

PEMENANG GOLD BAR 1GM-(2nd batch)

Assalamualaikum & Greetings to all Charms Lovers..๐Ÿ’›๐Ÿ’›

TAHNIAH kpd PEMENANG PEMENANG BERTUAH GOLD BAR CHARMS!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

Alhamdulilah..semua gold bar dh selamat smpai kpd tuannya. Sambil BELI & boleh MENANG dgn Charms..Tak rugi shopping dgn kami kan? Cantik dapat…BLINK2 pun dpt..Simpan tau GOLD BAR ni..Investment di masa akan dtg..KALAU JUAL BALIK LPS BERTAHUN mau dpt 3-4 ratus tau sis..Mmg BERTUAH sgt siapa yg dpt ni…
.
Teruskan menyokong produk2 CHARMS…NATURAL dan merawat wajah anda..
.
CHARMS..SOLEK & RAWAT!
.
#raiseyourlife
#charmsglow