5 PUNCA JERAGAT YANG KITA PERLU AMBIL KISAH

Sebut je perkataan jeragat, mesti ramai wanita yang rungsing. Nampak kecil tapi impak dia boleh menjatuhkan semangat tau bila kulit muka ada jeragat apatah lagi kalau jeragat tu jelas nampak dari jauh. Jeragat ni bukan apa, dia muncul nak bagi tahu yang mungkin kita ada masalah dalaman atau kita sendiri yang culas dalam penjagaan asas kulit muka. Tu yang dia timbul tu. Memanglah jeragat ni boleh cover dengan makeup tapi sampai bila nak makeup je kan. Selalunya kita makeup pun … Continue reading 5 PUNCA JERAGAT YANG KITA PERLU AMBIL KISAH