Nak makeup tampak flawless? 

Ada 2 cara utk kita apply Charms Foundation ni..
1) Dgn menggunakan span kering
2) Dgn menggunakan jari yg bersih
(👍👍👍 RECOMMENDED : sapuan jadi lebih rata)

SEBELUM sapuan Charms Foundation ke wajah, pastikan:
✅ wajah bersih dan kering

SAPU AIS PADA WAJAH DULU UNTUK MENUTUP LIANG ROMA. KULIT LEBIH FLAWLESS BILA PAKAI FOUNDATION

1️⃣ Cuci dgn CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER
👉🏼 Anda akan rasa KULIT WAJAH SEGAR & BEBAS JERAWAT dan ini memudahkan sapuan Charms Foundation ke wajah anda. Sambil cuci wajah tu urut-urut lah wajah untuk pengaliran darah yang baik. Teknik ni boleh naikkan seri wajah tau.

2️⃣ Sebelum memakai foundation, adalah DIGALAKKAN untuk memakai SERUM KAISYA untuk:
✅ Mengimbangi kelembapan wajah serta menjadikan wajah TAMPAK BERCAHAYA sejurus pemakaian
✅ Membantu merawat PORI2/LEKUK2 di wajah.

CARA PENGGUNAAN KAISYA SERUM:
• Pump sekali serum, dan ‘pap-pap di wajah serta leher
• Tunggu sehingga kering dan kulit menjadi lembut serta merta.

3️⃣ Kemudian sapukan span/jari pada foundation dan terus ratakan 1 layer foundation tersebut pada kulit wajah kita. Jika parut atau cela masih kelihatan, sapu sedikit lagi foundation ke bhgn cela tersebut utk menutupnya. Jika tidak rata, boleh ratakan dgn menggunakan jari yg bersih dgn cara dap2/tarik2 kan ia..

4️⃣ Akhir sekali boleh letak loose/compact powder kegemaran anda (OPTIONAL); Jika tak letak pun takpe, asalkan kita selesa.

Selamat Mencuba!