BINA PENDAPATAN BULANAN MINIMUM RM1000 SETIAP BULAN!

"Tak sangka dapat beri duit raya pada mak ayah tahun ni"

Sayunya hati bila tak dapat membahagiakan keluarga yang kita sayangi kan?

LAGI-LAGI JIKA KITA ADA MASALAH DI BAWAH..

ADAKAH ANDA ADA MASALAH-MASALAH DI BAWAH?

Gaji habis untuk bayar komitmen. Setiap kali tengah bulan, kena ikat perut.nak menyimpan pun tak sempat..

Nak bantu suami buat duit lebih? Nak rasa duit sendiri beri pada mak ayah? Nak rasa duit sendiri utk shopping?

Bisnes asyik keluar modal? Untung entah ke mana? Asyik berlawan harga murah dgn shopxx?

Ditambah jika ada 3 petanda ini. No 3 tu paling kita tak mahu..

“Terima kasih nak..kenapa banyak sangat bagi ni?”

Inilah kata-kata yang kita ingin dengar daripada kedua ibu bapa kita sebelum mereka menutup mata.. 

Jangan risau, Charms akan bantu anda. Charms sudah hampir sedekad dan sudah bantu ribuan orang menjana pendapatan dan menambah nilai kehidupan.
Mengapa mudahnya bina pendapatan dengan Charms?

100% FREE DAN TANPA MODAL, CONFIRM TIDAK AKAN RUGI
Tak perlu keluarkan duit tabungan untuk mendaftar sebagai agen. Tak perlu risau akan rugi. Tiada yuran tahunan. tidak perlu buat pinjaman atau berhutang untuk bermula. Anda untung!

BOLEH JADI STOKIS PADA BILA-BILA MASA TANPA MODAL
Boleh jadi stokis, jadi leader pada bila bila masa dan mendapat keuntungan yang lebih besar tanpa perlu interview atau keluar modal. Untung lebih besar dengan automatik. Tiada pakej atau syarat minimum pembelian untuk restock.

TIDAK PERLU SIMPAN STOK, TIDAK PERLU ADA OFFICE, TIDAK PERLU ADA KOS-KOS PERNIAGAAN YANG LAIN
Tiada kos-kos perniagaan yang lain yang boleh mencecah ribuan ringgit sebulan yang akhirnya mengurangkan keuntungan kita. .

TIADA KONTRAK, BOLEH BUAT SECARA FULL TIME & PART TIME
Tiada paksaan dalam berniaga. Jika nak dapat lebih, buat lebih. Tiada downgrade.

ADA SLIP GAJI & SISTEM YANG TERATUR YANG MENYATUKAN PELANGGAN DAN PENIAGA DI DALAM SATU PLATFORM.
Dapat slip gaji daripada Charms Cosmetic Skincare yang boleh digunakan dan diterima pakai oleh pihak bank. Ianya juga boleh digunakan utk mencantikkan profile kewangan. Tanpa modal tetapi keuntungan macam gaji level executive.

100% BIMBINGAN
Bimbingan diberikan secara online atau offline. Semakin banyak perkara yang kita tahu, semakin besar pendapatan kita. https://www.charms.academy untuk anda mengatur langkah membina kejayaan.

PRODUK DENGAN REPEAT ORDER YANG TINGGI
Selagi manusia ada kulit, selagi itulah Charms akan mendapat tempat di hati pelanggan. Kulit merupakan organ terbesar manusia yang perlu dijaga. Dengan bahan yang berimpak tinggi, selagi itulah mereka akan terus serasi dengan Charms.

PRODUK DIUJI PAKAR KULIT SERTA DIKAJI PENYELIDIK BERTAULIAH
Dengan adanya pakar-pakar ini, anda lebih selesa dan tidak ragu-ragu untuk menjualnya. Pasukan penyelidik ini menjadi bukti Charms benar-benar ingin memastikan keefektifan bahan dan keselamatan produk lebih terjamin kepada pelanggan..

TERLALU BANYAK KELEBIHAN ANDA. YANG PENTING ANDA UNTUNG! TIDAK AKAN RUGI!

"Meyakinkanlah Charms ni..Dah hampir sedekad rupanya..saya tak mahu terlibat dengan perdagangan yang memudaratkan pelanggan dan diri saya sendiri di kemudian hari."

"Saya nak tahu bagaimana Charms boleh bantu saya dapat minimum RM1000 setiap bulan"

CHARMS..

We are preferred beauty and personal care solution provider focussing on efective and safe use that is scientifically tested and proven. Hampir sedekad, Bertapak pada tahun 2012, iaitu jenama yang bernaung di bawah Fasyeera Empire Sdn Bhd yang telah mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM dan juga Anugerah SUPER HEALTH BRAND & ASIA PACIFIC TOP EXCELLENCE BRAND setaraf butik dan farmasi antarabangsa serta yang paling membanggakan, Charms turut disyorkan oleh pakar-pakar kulit Asia Tenggara dengan label DERMATOLOGIST TESTED.. 

Charms juga melangkah dengan lebih jauh apabila menjalankan penyelidikan bersama dengan pakar-pakar penyelidik Universiti Tun Hussien Onn dengan Tajuk Kajian “Anti-Aging, Chemical Composition & Halal Validation of Charms Cosmetic Skincare Products” dan bakal menerbitkan jurnalnya.

Produk-produk Charms juga dihantar ke Makmal Racun Negara serta Charms Foundationnya diuji oleh SIRIM untuk mengesahkan ianya bebas daripada bahan yang merengsakan kulit. Fasyeera Empire adalah sebuah syarikat pengeluar kosmetik halal yang telah mendapat 4 STAR rating daripada SME CORPORATION MALAYSIA. 

Jenama Charms juga telah berada di dalam pasaran Malaysia sejak 2012, sudah hampir sedekad dan mula memasuki pasaran Indonesia secara rasmi pada tahun 2018. Lebih 30 billboard Charms di seluruh Malaysia dan Charms juga telah bersiaran di Buletin Utama TV3, Wanita Hari Ini TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Assalamualaikum TV Al Hijrah, Melodi TV3, Radio THR, Radio Sinar, Akhbar Kosmo, Sinar Harian, Majalah Nona, Majalah Mingguan Wanita, Event Mood Republik, MIHAS dan banyak lagi. 

Sehingga kini, puluhan ribu usahawan Charms telah dilahirkan melalui platform online dan offline dengan lebih 500,000 pengguna Charms di seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia, Qatar, Australia, UK dan pelbagai negara setelah mendapat pengiktirafan MALINDO Malaysia-Indonesia Award (International Entreprenuer Award) pada tahun 2016. 

Teruskan membaca jika anda ingin pendapatan sampingan melebihi RM1,000 sebulan seperti usahawan-usahawan Charms ini..

Charms dah bantu surirumah, mereka yang bekerja dan usahawan yang berniaga cipta kejayaan mereka bersama.

Tak sabarnya nak berjaya seperti mereka..
Jika anda masih tidak mula, anda rugi masa untuk mendapat hasil sprt mereka ini. Rumah..kereta..bahagiakan keluarga..

“Sebelum kenal Charms, hidup memang susah. Habis duit tabung dikorek sebab nak bayar komitmen bulanan. Alhamdulillah, bila berniaga bersama Charms, bukan setakat bayar hut4ng, siap boleh buat tabungan setiap bulan! Paling bahagia bila dapat memberi pada ibu dan ayah. Alhamdulillah.. “

Ummi, 30-an, Sarawak

“Alhamdulillah, walau bekerja hakiki, lepas waktu bekerja, dapat buat pendapatan tambahan yang mudah macam Charms ni. Syukur dapat menampung perbelanjaan dan boleh ada SIMPANAN dah..”

Ira, 30-an, Selangor

"Baiklah, saya dah cukup percaya. saya nak mula sekarang!"
Jom kami bantu anda bina pendapatan minimum RM1000 dalam 30 hari!

Lihat sahabat Charms yang sudah membuktikannya dalam tempoh 8 hari sahaja!

“Mudahnya dapat pendapatan tambahan dengan Produk Charms ni kerana pengguna perlukan penjagaan dan kebersihan wajah. 80% pengguna terus menggunakan Charms setiap bulan. Pendapatan lebih terjamin. Lebih-lebih lagi produk dipercayai yang diselidik penyelidik bertauliah”

Ayu, 30-an, Selangor

Bestnya..bukan sahaja dapat selesaikan komitmen bulanan..dapat tabungan..tapi macam mana nak mula? Tak pernah berniaga..tak retilah nak berniaga..Kami bimbing setiap langkah sehingga menjadi seperti mereka yang dah berjaya bersama Charms.

MULAKAN LANGKAH ANDA SEKARANG DAN BUAT TABUNGAN MINIMUM 4 ANGKA SEBULAN!

Bagaimana nak mula? Inilah caranya.. 

Di Charms, kami bimbing sehingga anda berjaya seperti mereka ini, usahawan Charms. Daripada persiapan diri untuk berniaga, bagaimana mendapatkan pelanggan, skrip jawapan pelanggan, menyelesaikan masalah pelanggan sehinggalan anda diajar untuk memiliki aset sendiri dan BERSARA sambil bercuti! Jom bertindak sekarang dan JADI SEPERTI MEREKA YANG SUDAH BERJAYA!

Sepantas sebulan minimum 4 angka!

Bimbingan perniagan berterusan mengikut modul Charms “in house” & external disediakan untuk terus menyokong pembangunan anda dan kami memastikan anda tidak lagi ragu-ragu atau terkapai-kapai untuk memulakan langkah untuk berniaga.

Kami hanya membuka 100 tempat untuk dibimbing TANPA MODAL dengan pulangan lebih 100%!

Baiklah saya tak mahu bertangguh lagi..
Saya nak mula sekarang..

DAFTAR HARI INI UNTUK ANDA MENDAPAT PENDAPATAN IDAMAN ANDA!