MINYAK KELAPA DARA SEBAGAI MAKEUP REMOVER

 

MINYAK KELAPA DARA SEBAGAI MAKE UP REMOVERđź’–

Antara rahsia terbaik di dalam penggunaan minyak kelapa dara adalah apabila ianya bertindak sbg make up remover..

Dalam banyak2 formula yg mahal2 yg ada dlm pasaran, ramai wanita MEMILIH penggunaan minyak kelapa dara kerana kelembutan bahannya yg bertindak mengeluarkan kekotoran make up secara SANGAT LEMBUT tanpa merosakkan kulit..
.
Membiarkan make up sehingga malam di wajah boleh menyebabkan liang pori anda tersumbat..

Walaupun anda mempunya kulit wajah yg sihat dan make up boleh bertahan lama di wajah, semestinya anda nak juga tgk kulit tu bernafas kan? Dan paling penting nak tgk kulit lembab.. Rahsia awet muda semestinya kulit YG LEMBABđź’–.
.
Minyak kelapa dara lah yg dapat membantu menjadikan kulit anda AWET MUDA dan LEMBUT mcm kulit baby.. Dan mengelakkan kulit anda naik jerawat keesokan harinya..
.
Best kan khasiat minyak kelapa dara ni.. Sebab tu dalam Charms Cleanser & Make Up Remover ni ada kandungan Minyak Kelapa Dara dan akan cuci habis make up2 anda dan kekotoran2 lain sampai ke dalam pori2.. Paling penting ianya bertugas dgn SANGAT LEMBUT dan buat kulit anda menjadi bertambah lembut.. TANLA SLS serta HALAL JAKIM..
.
.
Siapa cuci muka dia dgn Minyak Kelapa Dara🙋‍♀
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #cleanser&makeupremover #SLSFREE

MINYAK KELAPA DARA SEBAGAI MAKE UP REMOVERđź’–

Antara rahsia terbaik di dalam penggunaan minyak kelapa dara adalah apabila ianya bertindak sbg make up remover..

Dalam banyak2 formula yg mahal2 yg ada dlm pasaran, ramai wanita MEMILIH penggunaan minyak kelapa dara kerana kelembutan bahannya yg bertindak mengeluarkan kekotoran make up secara SANGAT LEMBUT tanpa merosakkan kulit..
.
Membiarkan make up sehingga malam di wajah boleh menyebabkan liang pori anda tersumbat..

Walaupun anda mempunya kulit wajah yg sihat dan make up boleh bertahan lama di wajah, semestinya anda nak juga tgk kulit tu bernafas kan? Dan paling penting nak tgk kulit lembab.. Rahsia awet muda semestinya kulit YG LEMBABđź’–.
.
Minyak kelapa dara lah yg dapat membantu menjadikan kulit anda AWET MUDA dan LEMBUT mcm kulit baby.. Dan mengelakkan kulit anda naik jerawat keesokan harinya..
.
Best kan khasiat minyak kelapa dara ni.. Sebab tu dalam Charms Cleanser & Make Up Remover ni ada kandungan Minyak Kelapa Dara dan akan cuci habis make up2 anda dan kekotoran2 lain sampai ke dalam pori2.. Paling penting ianya bertugas dgn SANGAT LEMBUT dan buat kulit anda menjadi bertambah lembut.. TANLA SLS serta HALAL JAKIM..
.
.
Siapa cuci muka dia dgn Minyak Kelapa Dara🙋‍♀
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #cleanser&makeupremover #SLSFREE