APA SIREH BOLEH BUAT DENGAN KULIT KITA?

PETUA HILANG KULIT KUSAM

Masalah kulit kusam ni memang menjadi kebiasaan untuk wanita yang berumur 30an keatas dan lebih lebih lagi yang dah melahirkan anak. Kadang tu..ada yang kata stress bila tengok cermin.Alahai,jangan la sampai macam tu sekali.πŸ˜“
.
.
Hari ni kami nak share bagaimana nak hilangkan masalah kulit kusam dengan menggunakan daun sirih. Daun sirih ni memiliki khasiat ajaib yang mampu merawat dan mencantikkan kulit wajah. Terdapat pelbagai kandungan penting seperti pelembap semulajadi, mineral, vitamin dan antiseptik.
.
Jom ikut tips buat masker dengan menggunakan daun sirih.
.
1)Dapatkan 5 helai daun sireh hijau kemudian tumbuk sehingga ianya menjadi hancur dan halus.
2)Campurkan dengan satu sudu madu asli. Gaul rata sampai dia menjadi seperti pes.
3)Kemudian ratakan di seluruh wajah dan cuci dengan air yang bersih. Amalkan 2 kali seminggu InshaAllah muka akan lebih berseri.😍
.
Nak lagi cepat dan MUDAH? Lps buat masker sirih ni ,gunakan Charms Night Spa Treatment Charms. Haa memang dah ada khasiat sirih yang mampu membantu HILANGKAN PIGMENTASI, melembabkan kulit dan juga mehilangkan parut-parut di wajah…
.
Siapa dah pakai Night Spa Treatment CreamπŸ™‹πŸΌβ€β™€