KUNYIT BOLEH HILANGKAN JERAGAT?

Happy Weekend everyone! Yeay.. Petua Charms dtg lagi dlm edisi #charmscapsule.. Hari ni mommy nak share.. Petua hilang jeragat degil dengan kunyit
.
Wah… hilang jeragat degil dengan kunyit? Kunyit ni memang bagus kerana ia adalah antiseptik dan antibakteria semulajadi. Kandungannya yang tinggi dengan antioksida dapat membantu melahirkan sel kulit baru .
.
Ya, hari ni kami nak share macam mana nak hilang jeragat degil dengan menggunakan kunyit.
.
Senang sahaja, bahan ni mesti dah ada dekat dalam dapur uolls.👇
.
Campurkan satu sudu serbuk kunyit dengan jus lemon. Gaul kan hingga ianya menjadi likat . Kemudian sapukan pada muka dan biarkan selama 10-15 minit . Bilaskan dengan air sejuk. Amalkan seminggu sekali dan lihat lah kesannya.
.
.
Kunyit ni memang bagus kerana ia adalah antiseptik dan antibakteria semulajadi. Kandungannya yang tinggi dengan antioksida dapat membantu melahirkan sel kulit baru .
.
.
Selepas guna MASKER kunyit ni , jangan lupa gunakan Night Spa Treatment Cream Charms kerana ekstrak sireh yg panas tu dapat membantu menghilangkan jeragat degil di wajah anda dgn PANTAS..
.
Nak kami bantu uolls dengan masalah jeragat ?
Komen “ NAK”  di bawah, cepat !
.
#charmscapsule #petuacharms #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan