TIPS PAKAI LIP MATTE SUPAYA TIDAK MEREKAH

TIPS PAKAI LIP MATTE SUPAYA TIDAK MEREKAH💋 💋 💋

Skrub bibir 💋

Skrub bibir anda dengan menggunakan scrub bibir khas atau anda boleh juga menggunakan apa sahaja yang ada di rumah seperti berus gigi, gula pasir, hampas kelapa dan teh. Scrub bibir sangat bagus untuk menanggalkan kulit mati di bahagian bibir sekaligus melicinkan kulit bibir. Jadi, lebih senang untuk apply lip matte pada bibir dan tidak merekah.

Lembabkan bibir 💋

Pakai pelembap bibir sama ada lip balm atau lip butter untuk melembapkan bibir.  Anda juga boleh menggunakan minyak zaitun dan minyk kelapa dara sebagai pengganti. Lembabkan bibir sebelum memakai lip matte untuk sapuan yang lebih halus.

Pilih jenis Lip Matte 💋

Terdapat pelbagai jenis formula yang dihasilkan untuk lip matte. Jadi pada anda yang memiliki kulit bibir yang kering, pilih gincu matte yang mempunyai lebih kesan hidrasi pada kulit. LIPCHARMS MATTE WITH FIG diformulakan daripada buah tin dapat membantu merawat bibir yang kering dan merekah. Lebih mudah dan cepat 💋💋💋

Nak tahu lebih lanjut tentang kebaikan LIPCHARMS MATTE WITH FIG dan juga maklum balas pelanggan, anda boleh terus menghubungi Beauty Consultant kami di nombor yang tertera di bawah:

010 207 6006 | info@charms.my

#charmssolekdanrawat #charmsskincare #charmscosmetic #charmshalalcosmeticskincare #halalcosmetic #halalskincare