TIPS PERFUME KEKAL LAMA

Ramai dalam kalangan kita suka wangian kan?🌷 Dari zaman dahulu kala hinggalah sekarang. Dalam Islam pun kita digalakkan untuk berwangi-wangian tetapi haruslah berpada-pada tau bukanlah sampai mencucuk-cucuk hidung orang lain sampai pening orang tu 🤣 Sebaiknya biarlah haruman itu meningkatkan aura positif, memberikan ketenangan, menaikkan semangat bekerja dan menenangkan hati suami isteri dan anak-anak. 💖💖 💖 Niat yang baik-baik bila pakai perfume. Nak interview ke bagi dapat kerja, nak keluar bekerja ke, nak disenangi orang ke, nak pikat suami ke, niatlah apa sahaja yang baik-baik ok 😉

Setiap orang pastinya mempunyai pilihan tersendiri dalam memilih jenama minyak wangi yang digemari kan? Pelbagai jenama dan bau minyak wangi yang terdapat di pasaran. Ada yang mahal, ada yang murah bergantung kepada jenis minyak wangi.

Ada 5 jenis minyak wangi di pasaran tau iaitu Parfum, Eu de Parfum (EDP), Eu de Toilette (EDT), Eu de Cologne (EDC) dan Eau Fraiche. Secara umumnya, perbezaan antara kelima-lima jenis ini adalah mengikut peratusan bahan pewangi yang terkandung didalamnya. Selain jenama, perbezaan peratusan bahan pewangi ini juga menyebabkan berbezanya harga dan ketahanan bau minyak wangi tersebut.

Di sini team CHARMS  ada 5 tips untuk anda semua bagaimana perfume yang anda pakai boleh tahan lebih lama:

Selamat mencuba!

Nak tahu lebih lanjut tentang PERFUME AISYA EDISI KHAS CHARMS BERSAMA DEXANDRA dan juga maklum balas pelanggan, anda boleh terus menghubungi Beauty Consultant kami di nombor yang tertera di bawah:

010 207 6006 | info@charms.my | www.charms.my

#charmssolekdanrawat #charmsskincare #charmscosmetic #charmshalalcosmeticskincare #halalcosmetic #halalskincare #perfumecharms #perfumeaisha #perfumecharmsxdexandra